wie zijn wij

Smaak is onze liefde en onze passie.


Beiden hebben onze kennis en ervaring in de horeca opgedaan. Met daarbij de vakgerichte diploma’s.

Hoe meer opleidingen en cursussen we deden des te groter werd onze passie over eten en drinken. Het is een onderdeel van ons leven geworden. Met het starten van PROEF! Culinair willen wij deze liefde en passie samen met onze productkennis delen.


Yvon heeft haar ervaring als gastvrouw en  sommelier  opgedaan bij verschillende restaurants in het hogere segment. Daarbij een opleiding als gastvrouw gedaan en als laatste de opleiding gastronoom/sommelier waarbij wijnkennis (SWEN III) en  het combineren van wijn /spijs een zeer grote rol speelt.


Marco heeft zijn ervaring  als kok ook opgedaan bij diverse restaurants in het hogere segment waarvan twee bekroond met een michelinster. Daarnaast heeft hij de diploma’s zelfstandigwerkend kok en management afgerond naast de vele masterclasses en stages. Ook het diploma Wijn-Spijsspecialist mag hij aan het lijstje toevoegen.


De kaaskennis hebben we onder andere opgedaan bij de welbefaamde Betty Koster.


Inmiddels zijn we alweer 10 jaar ondernemer en in die 10 jaar is er veel veranderd! We hebben kunnen groeien van een klein winkeltje draaiend met z'n tweetjes  naar een grote winkel met een super leuk en hardwerkend team om ons heen.


We zijn niet alleen zakelijk gegroeid maar ook in ons privéleven hebben we inmiddels een prachtig gezin met 4 kinderen en onze hond "Truffel"."Uitdagingen gaan we niet uit de weg en daarom doen we geregeld mee aan diverse wedstrijden en competities om scherp te blijven...."

PROEF! Culinair is verhuisd naar een nieuwe locatie in de

RECHTERSTRAAT 54

Openingstijden:


Dinsdag 10.00 - 18.00 uur

Woensdag 10.00 -  18.00 uur

Donderdag 10.00 - 18.00 uur

Vrijdag 09.00 -  18.00 uur

Zaterdag 09.00 - 17.00  uur

Onder voorbehoud van prijswijzigingen en drukfouten

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing

Disclaimer en Privacy Policy

Copyright @ All Rights Reserved