Winkel

Onder voorbehoud van prijswijzigingen en drukfouten

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing

Disclaimer en Privacy Policy

Copyright @ All Rights Reserved

Laat uw zintuigen prikkelen...

 

Bij een bezoek aan onze winkel raken uw zintuigen overprikkeld; de geuren van kazen, versgebrande noten, vers afgebakken broden, huisgemaakte crostini's die in de oven gebakken worden met onze eigen kruidenolie, droge worsten, truffel...noem maar op.

 

Uw ogen zullen alle kanten inschieten bij het bewonderen van onze diversiteit aan producten waaronder wijnen en diverse smaakmakers als dressings, dippers, chipssoorten, toastsoorten, tapenades. Zelfs diverse zoetigheden zoals Italiaanse Noga ontbreken niet.

 

Een vitrine gevuld met buitenlandse kazen in allerlei soorten en varianten uit diverse windstreken....

Een vitrine gevuld met schitterende gedroogde hammen en worstsoorten, maar ook pate's, rillette, tapashapjes, olijven... met als klapper onze exclusieve huisgemaakte salades. Nergens zult u dezelfde tegenkomen.

 

Een hele wand met kaas van eigen bodem. Hollandse kazen, Echte rauwmelkse boerenkazen, Friese kazen, maar uiteraard ook uit ons eigen Brabantse land! Alles tussen jong en overjarig of met een smaakje.

We hebben het allemaal!

"Het betreden van onze winkel is geheel op eigen risico. Een kijkje komen nemen zonder iets te proeven is alleen voor de allersterkste weggelegd......"

PROEF! Culinair

 

Molenstraat 6

5281 JP Boxtel

0411-689995

info@proefculinair.nl

Openingstijden:

 

Dinsdag 09.00 - 18.00 uur

Woensdag 09.00 - 18.00 uur

Donderdag 09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 09.00 - 20.00 uur

Zaterdag 09.00 - 17.00 uur